Celine Dion, Katı Kişilik Sendromunu aştı! Paris Olimpiyatları’nda gözyaşları sel oldu

Celine Dion, Katı Kişilik Sendromunu aştı! Paris Olimpiyatları’nda gözyaşları sel oldu

Ünlü şarkıcı Celine Dion, katı kişilik sendromu nedeniyle sahnelere ara verdikten sonra, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için yıllar sonra tekrar sahneye çıktı. Dion, Edith Piaf’ın “Hymne a l’amour” adlı eserini Eyfel Kulesi’nde milyonlarca kişi önünde seslendirdi.

Nörolojik bir rahatsızlık olan katı kişilik sendromu teşhisi konulan Celine Dion, 2020 yılından bu yana ilk kez canlı sahne performansı sergiledi. Paris Olimpiyatları’nın açılış töreninde sahne alan Dion, Edith Piaf’ın “Hymne a l’amour” adlı şarkısını seslendirerek büyük beğeni topladı.

KELLY CLARKSON GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

NBC sunucusu Kelly Clarkson, Celine Dion’un performansını izlerken gözyaşlarını tutamadı ve Dion’un başarılarından dolayı onu “atlet” olarak nitelendirdi. Clarkson, Dion’un performansının ardından duygusal anlar yaşadı.

img-9861.jpeg

CELİNE DİON’UN OLİMPİYAT GEÇMİŞİ

Celine Dion, daha önce 1996 Atlanta Olimpiyatları’nda da sahne almıştı. Paris Olimpiyatları’nda sahneye dönüşü, hayranları ve müzikseverler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

CELİNE DİON’DAN SOSYAL MEDYA MESAJI

Celine Dion, sosyal medyada paylaştığı bir gönderide, “Paris’e her döndüğümde, dünyada hala deneyimlenecek çok fazla güzellik ve neşe olduğunu hatırlıyorum, Paris’i seviyorum ve geri döndüğüm için çok mutluyum!” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN