Candan Kardeşler hakim karşısında! Nihal Candan: Hep sana enerji gönderdik

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin davası başladı. Nihal Candan duruşmada kardeşine ağlayarak, "Gökyüzü beyazdır sen de beyazsın. Hep sana enerji gönderdik" dedi. Bahar candan duruşmada sosyal medyadan 60 ila 100 bin arasında gelir elde ettiğini, Nihal Candan ise aylık gelirinin bulunmadığını ifade etti.

"Dolandırıcılık" ve "Suç örgütüne üye olmak" suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek'in (Nihal Candan) yargılandığı davanın duruşması, Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün başladı.

Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Nihal Candan'ın ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada, örgüt yöneticisi olmakla suçlanan Onur Apaydın SEGBİS sistemi ile duruşmaya katıldı.

BAHAR CANDAN: AYLIK GELİRİM 60 İLA 100 BİN ARASINDA DEĞİŞİYOR

Tutuklu sanık Bahar Candan, duruşma salonunda hazır bulunurken, tutuksuz yargılanan kardeşi Nihal Candan da duruşmaya katıldı. Kimlik tespitleri esnasında sosyal medya işleriyle uğraştığını ve aylık gelirinin 60 bin TL ile 100 bin TL arasında olduğunu belirten Bahar Candan, duruşma boyunca kardeşi Nihal Candan’ın moral desteğini yanında buldu.

Nihal Candan ise evli ve avukat olduğunu söyledi. Stajının iptal edildiğini belirten Nihal Candan aylık gelirinin bulunmadığını beyan etti.

9968502.jpg

'HEP SANA ENERJİ GÖNDERDİK'

Nihal Candan ağlayarak kardeşine, "Dinle, soruları dinle sadece. Herkes seninle. Her şey çok güzel olacak hep yanında olacağız. Çok dua ettim sana. Gökyüzü beyazdır sen de beyazsın. Hep sana enerji gönderdik" dedi.

Kardeşler ardından duruşmada nefes egzersizi ve elleri ile birbirlerine kalp işareti yaptı.

Duruşma hakimin iddianameyi okumasıyla sürüyor. İddianamenin okunmasının ardından duruşmada sanıkların savunmasının alınmasına geçilmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN