Bu zeytinlerin değeri değil kendisi altın! 24 tanesi 300 dolardan satılıyor! Taliplisi hiç bitmiyor

Bu zeytinlerin değeri değil kendisi altın! 24 tanesi 300 dolardan satılıyor! Taliplisi hiç bitmiyor

İstanbul'da zeytin ticareti ile uğraşan Levent Usluer, Gemlik'in meşhur zeytinlerini altın etti. 24 tanesini 300 dolardan satıyor tek tek altını da kapladığı ürünlerin taliplisi hiç bitmiyor. Bunları almaya Türklerin gücü yetmiyor.

İstanbul'da yaşamını sürdüren ve 30 yılı aşkın süredir zeytin ticareti yapan Levent Usluer, altın ile kapladığı zeytinleri satmaya başladı. Yenilebilir altın kaplamalı zeytinler için Türk Patent ve marka kurumundan patentini alarak tescil ettiren Usluer şimdilerde taleplere yetişmekte zorlanıyor.

24 TANESİ 300 DOLARDAN SATILIYOR

Ortadoğu'da yaşayanların ilgi gösterdiği altın kaplamalı zeytinlerin 24 tanesi 300 dolardan satılıyor. Altın kaplamalı zeytin üreticisi Levent Usluer, “Uzun yıllardır Bursa'nın Gemlik ilçesinde zeytin sektöründe faaliyet gösteren bir firmayız, uzun süren arge çalışmaları sonrasında yenilebilir altın kaplama zeytin ürettik. Zeytin kendi başına çok değerli bir ürün, biz zeytine daha da değer katmayı düşündük.” dedi.

Altın kaplamalı zeytin: 'Taleplere yetişemiyoruz' - 25.08.2024, Sputnik Türkiye

Gerekli belgeleri aldıktan sonra patent işlemlerini tamamladığını ifade eden Usluer, ürünlere yurt dışından yoğun talep geldiğini belirtti. Özellikle Arap ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Usluer, taleplere yetişmekte zorlandığını belirterek bir kutusunun 500 dolardan satıldığını söyledi.

Altın kaplamalı zeytin görenleri şaşırtıyor! Bir kutusunun fiyatı dudak uçuklatıyor - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN