Bu kez don uyarısı Ege Bölgesi'ndeki o ilimize! Sıcaklıklar düşecek: Çiftçiler dikkat!

Bu kez don uyarısı Ege Bölgesi'ndeki o ilimize! Sıcaklıklar düşecek: Çiftçiler dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu kez don uyarısını Ege Bölgesi'ndeki o ilimiz için verdi! Çiftçiler hazırlığınızı yapın! Sıcaklıklar düşecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Bölgesi'ndeki bazı iller için zirai don uyarısında bulundu. Manisa'nın da aralarında bulunduğu illerde önlem alınması gerektiği belirtildi.

24 MART'A KADAR SÜRECEK

O ilimizdeki çiftçiler için kötü haber! Meteorolojiden zirai don uyarısı

Meteoroloji tarafından, "Bölgemizde hava sıcaklıklarında beklenen düşüş nedeniyle; 21 Mart 2024 Perşembe günü ilk saatlerden itibaren 24 Mart 2024 Pazar günü sabah saatlerine kadar: Manisa’nın merkezi dışında kalan bölümünde Akhisar, Kırkağaç, Soma, Turgutlu, Salihli, Ahmetli, Saruhanlı, Alaşehir, Gölmarmara, Gördes, Köprübaşı, Kırkağaç, Demirci, Kula, Saruhanlı ve Selendi ilçelerinde en düşük sıcaklığın sıfır derecenin altına inerek hafif zirai don olayı ve yüksek rakımlı yerlerde orta kuvvette zirai don olayı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." şeklinde açıklama yapıldı.

Zirai donun tarım ürünlerine zarar verebileceği ve çiftçilerin bu duruma karşı dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN