Bu kentlerde çalışanlara idari izin verilmeli! Yüksek hava sıcaklıkları afet sayılmalı

Bu kentlerde çalışanlara idari izin verilmeli! Yüksek hava sıcaklıkları afet sayılmalı

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yüksek nem ile birleşince birçok vatandaşın hayatı çekilmez hale geldi. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, hava sıcaklığının 40 dereceye ulaşacağı şehirleri sayarak çalışanlara idari izin verilmesi gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz hafta mevsim normallerini aşan sıcaklıklar vatandaşlara zor anlar yaşatırken yurt genelinde çok sayıda orman yangınına neden oldu.

Hamile kadınların yaşlıların ve kronik hastalığı bulunanların hayatını belirgin ölçüde olumsuz etkilenirken yüksek sıcaklık ve yüksek nemle ilgili meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, hava sıcaklığının 40 dereceyi bulacağı kentlerde çalışanlara idari izin verilmesi çağrısında bulundu.

"YANANI GÖRÜR ALLAH, SİZ DE GÖRÜN"

Yeniçağ'da yer alan habere göre, meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Önümüzdeki pazartesi ve onu takip eden günlerde hava sıcaklığı 40 C civarında olacak olan Edirne, İzmir, Aydın, Manisa, Gaziantep, Diyarbakır gibi illerde idari izin verilmeli, Dışarıda çalışma saatleri 10.00-16.00 öncesi ve sonrasına çekilmeli. Yananı Allah görür bir de siz görün" ifadelerini kullandı.

mikdat-kadioglu-yuksek-hava-sicakligi-uyarisi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN