Bu fiyatlar Bodrum’u Çeşme’yi solladı! Gelenler tepkili: Bu kadar da olmaz

Bu fiyatlar Bodrum’u Çeşme’yi solladı! Gelenler tepkili: Bu kadar da olmaz

Tatil yapmak için uygun fiyatlı yerleri tercih edenlerin adresleri arasında yer alıyordu… Tatil cennetinin fiyatları şimdilerde Bodrum ve Çeşme ile yarışıyor. Karadeniz'in vazgeçilmez adresine giden fiyatları tepki gösteriyor.

Tatil yapmak için uygun fiyatlı yerleri tercih edenler artık uygun fiyatlı yer bulmakta da zorlanıyor. Her yıl zamlarıyla adından söz ettiren Bodrum ve Çeşme'nin pabucu dama atılacak. Son yıllarda en çok tercih edilen tatil mekanları arasında yer alan Bodrum Çeşme ve Bodrum gibi popüler tatil mekanlarındaki fiyatlara yaklaştı. Artan fiyatlar tatilcilerin bütçesini zorlarken herkes uygun fiyatın peşinden koşuyor.

FİYATLAR BODRUM'U GEÇTİ

Bartın iline bağlı sahil kasabası Amasra son yıllarda turizm açısından büyük bir atılım yaşadı. Çeşme ve Bodrum seviyelerine ulaşan Bartın, özellikle otel ve hostellerin fiyatlarındaki artış ile dikkat çekiyor. Gelen ziyaretçiler fiyatlara tepki gösterirken bu kadar da fırsatçılık olmaz diyor.

Bartın Gezi Rehberi - Bartın'ın Gezilecek Yerleri - yolcu360.com

Gazeteci Sadık Şimşek'in açıklamalarında yer alan bilgiler doğrultusunda uygun bir konaklama yeri bulabilmenin günlük maliyetinin 2.000 TL'yi bulduğu belirtildi. Amasra'ya olan ziyaretçi sayısındaki artış fiyatların yükselmesine neden olurken hem yerli hem de yabancı turistler yüksek fiyatlar nedeniyle alternatif rotaları değerlendiriyor.

UYGUN FİYAT SEÇENEĞİ KALKIYOR

Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla ön plana çıkan Amasra, son yılların gözde mekanları arasında yer alırken yerel ekonomi ve turizm potansiyeli açısından da her gün yükseliyor. Bölgedeki işletmeler bu durumun farkına varması ile birlikte fiyat politikalarını yeniden düzenledi. Artan fiyatlar vatandaşın tepkisine neden olurken sürdürülebilir turizm anlayışı için fiyatların yeniden gözler geçirilmesi gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN