Bu çiçeğin kolonyası baş ağrısını geçiriyor, sabunu gençleştiriyor! Dünyaca ünlü kozmetik devini kapımıza getirdi!

Bu çiçeğin kolonyası baş ağrısını geçiriyor, sabunu gençleştiriyor! Dünyaca ünlü kozmetik devini kapımıza getirdi!

Bu çiçek o kadar önemli ki kolonyası baş ağrısını geçiriyor, sabunu ise gençleştiriyor. Kozmetiğin en önemli kaynaklarından olan çiçek şimdi dünyaca ünlü kozmetik devini kapımıza getirdi…

Tokat’ta Akzambak üretimi yapan Erdi Can Aydemir, akzambaktan ürettiği kolonya ve sabunlarla dikkat çekti. Kendi imkanlarıyla çiçekten kolonya ve sabun üreten Aydemir, “Bu çiçeklerden kolonya ve sabun imalatı yaptık. Kolonyamız, yüksek esans oranıyla 3 gün boyunca kalıcılığını koruyor. Baş ağrısını kesinlikle geçiriyor. Sabunumuz ise yüzdeki sivilce ve siyah noktaları yok ediyor, cildin gerilmesini sağlayarak erken yaşlanmayı önlüyor. Saçta kullanıldığında ise saç hücrelerinin yenilenmesini sağlıyor" ifadelerini kullandı.

akzambak-cicegi-2.jpg

FRANSA ÜRÜNLERİNİN PEŞİNDE

2022’de Fransa’daki ünlü bir kozmetik fabrikasının Tokat’a gelerek incelemeler yaptığını da söyleyen Aydemir, “Akzambak soğanlarını analiz ettikten sonra ürünlerimizin yüzde yüz kaliteli olduğunu tespit ettiler. Yüksek kalitesi nedeniyle şu anda imza aşamasındayız. Ürünlerimizi parfüm esansı olarak kullanacaklar. Fransa'yı bile ayağımıza kadar getirdik dedi.

akzambak-cicegi-1.jpg

Aydemir’in girişimi, Tokat’tan dünyaya açılan önemli bir adım olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN