O ilin sokaklarına boy boy ilanı asılmıştı! Bakın gerçek ne çıktı: Herkesin ağzı açık kaldı!

O ilin sokaklarına boy boy ilanı asılmıştı! Bakın gerçek ne çıktı: Herkesin ağzı açık kaldı!

Edirne'nin cadde ve sokaklarına asılan ve 300 bin euro ödül taahhüt eden "wanted/aranıyor" ibareli afişlerin sırrı ortaya çıktı. Kentte büyük bir heyecan yaratan afişlerin sırrı herkesi ters köşe yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Edirne’nin en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi'ne asılan 'aranıyor' afişleri vatandaşların dikkatini çekerken söz konusu durum kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Kentte büyük bir şaşkınlık ve gizem yaratan afişlerin sırrı günler sonra ortaya çıkarken söz konusu afişlerin nedeni herkesi şaşırttı.

Avrupa'nın en çok aranan uyuşturucu baronlarından biri olan Joseph Johannes Leidekkers hakkında Edirne'de asılan afişlerin sırrı ortaya çıktı.

Edirne'nin cadde ve sokaklarına asılan "wanted/aranıyor" ibareli afişlerde Joseph Johannes Leidekkers'i bulan kişiye 300 bin euro ödül verileceği iddiası kent genelinde büyük bir heyecana neden olmuştu.

Söz konusu ilan vatandaşların ilgisini çekerken afişlerin sırrı günler sonra ortaya çıktı. Afişlerin, ünlü komedyen Gupse Özay'ın kardeşi Betal Özay'ın rol aldığı “Anadolu’da korku ve nefret” adlı kısa filmin bir ürünü olduğu öğrenildi.

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici'nin aktardığına göre; Betal Özay, söz konusu kısa filmin çekimi esnasında “Bolle Jos”un fotoğrafının yer aldığı ve esprili bir dille hazırlanan kurgu, “Wanted” afişlerini, Edirne’de direklere astı.

Filmin çekimi bittikten sonra da bütün afişler toplanırken Edirne'de asılan afişlerin unutulduğu ortaya çıktı. Söz konusu afişi gerçek sanan vatandaşların afişte yazan numarayı aradığı öğrenildi.

Edirne’nin en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi'ne asılan ve kent genelinde büyük bir gizeme neden olan afişlerin “Anadolu’da korku ve nefret” adlı kısa filmin bir parçası olduğunun ortaya çıkması herkesi ters köşe yaptı.

Edirne’de Hollandalı baron "wanted" afişiyle aranıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN