Bisiklet değil yarış arabası! Tek şarjla 145 km gidiyor: Fiyatı ve özellikleri ortaya çıktı

Bisiklet değil yarış arabası! Tek şarjla 145 km gidiyor: Fiyatı ve özellikleri ortaya çıktı

MOD bugün, piyasaya sürdüğü yeni elektrikli bisikleti Berlin ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hem görüntüsü hem de özellikleriyle adeta yarış arabası gibi nitelendirilen hu bisiklet tek şarjla 145 km gidiyor. İşte bu yenilikçi bisikletin özellikleri ve fiyatıyla ilgili detaylar!

Shift Delete’de yer alan habere göre, bisiklet sürmeyi sevenler bu bisikleti görünce resmen bayılacak. Sektörün en iyilerinden biri diyebileceğimiz ve adeta bir yarış arabası hızıyla giden o bisiklet görücüye çıktı. Sadece tek şarjla 145 km yol gidebiliyor. İşte fiyatı ve tüm özellikleri…

TEK ŞARJLA 145 KM MENZİL SUNUYOR

MOD Berlin, tam şarj ile kullanıcılarına 145 kilometre yol katedebilme özelliği sunuyor. Bu özellik, şehir içi ulaşımda büyük bir pratiklik sağlarken, elektrikli bisikletin günlük kullanıma uygunluğunu artırıyor.

yeni-proje-22.jpg

750W MOTOR VE 45 KM/S HIZ

Berlin modeli, gücünü 750W'lık bir motordan alıyor ve maksimum 45 kilometre/saat hıza ulaşabiliyor. Bu sayede kullanıcılar, şehir trafiğinde rahat bir sürüş deneyimi yaşayabilirler.

GÜVENLİĞE ÖNEM VEREN TASARIM

MOD, Berlin modelinde sürücü güvenliğini göz önünde bulundurarak hidrolik disk frenleri kullanmıştır. Ayrıca renkli S3 ekranı, sürüş bilgilerini net bir şekilde görebilmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

ÇEŞİTLİ SÜRÜŞ MODLARI VE AKSESUAR UYUMLU

MOD Berlin, Eco, Boost, Turbo, Cargo ve Fit olmak üzere beş farklı sürüş modu sunarak kullanıcıların tercihlerine göre ayarlanabilir. Ayrıca bisiklet, sepet, koltuk veya bagaj çantası gibi çeşitli aksesuarlarla da uyumlu olarak kullanılabiliyor.

yeni-proje-21.jpg

FİYAT VE SATIŞ BİLGİLERİ

MOD Berlin, 2500 Dolar'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Türkiye'ye gelmesi durumunda vergilerle birlikte yaklaşık 100 bin TL civarında bir fiyata ulaşması bekleniyor.

Bu yeni elektrikli bisiklet modeli, hem performansı hem de kullanıcı dostu özellikleriyle şehir içi ulaşımda pratik bir çözüm sunuyor. MOD Berlin, şehir yaşamınızı daha konforlu ve çevre dostu hale getirmek için ideal bir seçenek olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN