Bir bardak içen Atom karınca gibi oluyor! Serinletiyor, enerji veriyor, tok tutuyor: Günde 300 bardak satılıyor

Bir bardak içen Atom karınca gibi oluyor! Serinletiyor, enerji veriyor, tok tutuyor: Günde 300 bardak satılıyor

Bir bardak içen Atom karınca gibi enerji dolu olacak! Yazın kavurucu günlerinde serinletiyor, enerji veriyor ve üstelik tok tutuyor! Günde 300 bardak satılıyor...

Gaziantep’te Ağustos ayının kavurucu sıcakları, vatandaşları serinlemenin ve ferahlamanın yollarını aramaya yöneltti. Sıcak havaların etkisini artırmasıyla birlikte, bölge halkı taze sıkım içeceklere yönelerek serinlemeye çalışıyor. Bu dönemde, özellikle atom içecekleri büyük ilgi görüyor. Gaziantep'te yaygın olarak tüketilen atom içecekler, çeşitli meyvelerin karışımından hazırlanan kokteyller olarak öne çıkıyor.

YAZIN SERİNLETİCİ LEZZETİ: ATOM

Atom içecekleri, meyve karışımlarının yanı sıra bal, çerez, buz ve süt gibi besleyici maddelerle hazırlanıyor. Üzerine fıstık ve pekmez dökülerek servis edilen atom içecekleri, hem serinletici hem de besleyici özellikleriyle dikkat çekiyor. Gaziantepli vatandaşlar, sıcak havalarda yemek yemenin zorlaştığını belirterek, kendilerini tok tutmak ve serinlemek için atom içeceklerini tercih ediyor.

Şükrü Örnek isimli Gaziantepli vatandaş, “Bu sıcaklarda yemek yemek zorlaşıyor. Atom içecekler hem serinlememizi sağlıyor hem de tok tutuyor. İçerisinde doğal meyveler olduğu için de sağlıklı bir tercih. Herkese bu içecekleri öneriyorum” şeklinde konuştu. Özellikle Ağustos'un yüksek sıcaklıkları altında, atom içecekler vatandaşların serinleme ve beslenme ihtiyacını karşılamada öncelikli seçim olarak öne çıkıyor.

ATOM İÇECEĞİNİN FİYATI 50 TL

Sıcaktan bunalan vatandaşlar atom içerek hem serinliyor hem doyuyor

Atom içeceği hakkında bilgi veren işletmeci Çetin Bayır, “Atomun içinde ballı çerez var. Süt, muz, kavun ve mevsimindeki meyveler bulunuyor. Atom insanları hem tok hem de dinç tutar. Talep oldukça yoğun. Vatandaşlar genellikle yemek yemek yerine atomu tercih ediyor. Atom daha hafif ve doyurucu bir içecek olduğu için çok talep ediliyor. Vatandaşlar atomu çok beğeniyorlar. Ayrıca bir diğer içeceklerimizde birçok hastalığa iyi gelmektedir. Atomu bir günde 300 tane satıyoruz. Bu durum yoğunluğa göre değişiyor. Atom içeceğinin fiyatı ise 50 TL. Diğer içeceklerimizde 35 TL ile 50 TL arasında değişmekte” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN