BİM bugün hediye dağıtıyor! Müşteriler istedi Bim yaptı: Bugün giden herkese ücretsiz olacak

BİM bugün hediye dağıtıyor!  Müşteriler istedi Bim yaptı: Bugün giden herkese ücretsiz olacak

Bim' den bugün vatandaşa sürpriz var. Vatandaşlar tarafından sevilen ve merakla takip edilen marketlerden biri olan Bim, gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakma amacıyla sürdürülebilirlik çalışmalarını sürdürüyor. Bugün Bim' e giden herkese o ürün ise ücretsiz olacak

BİM, çevre koruma çalışmalarını sürdürürken, “Plastiksiz Temmuz” hareketi çerçevesinde yeni bir adım atarak, mısır nişastası bazlı biyobozunur torbaları müşterilerine sunmaya başladı. Bugün itibarıyla (29 Temmuz 2024) dağıtımı gerçekleştirilen bu torbalar, petrol bazlı plastik poşetlere bir alternatif olarak sunuluyor. Tamamen doğal bileşenlerden üretilen bu torbalar, ışık, nem ve mikroorganizmaların etkisiyle bir yıl içerisinde tamamen parçalanarak, çevreye herhangi bir zararlı kalıntı bırakmıyor.

1721984299-plastiksiztemmuz-gors.jpg

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK

Son beş yıl içinde gerçekleştirdiği verimlilik odaklı projelerle ambalaj malzemelerinde plastik ve karton kullanımını azaltan BİM, 2025 yılına kadar 820 ton kağıt ve 750 ton plastik tasarrufu yapmayı hedefliyor. Şirket bu sayede, sürdürülebilir bir gelecek için önemli adımlar atmış oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN