Beşiktaş'ta sır ölüm: Kıraathaneci iş yerinde başından vurulmuş halde ölü bulundu

Beşiktaş'ta sır ölüm: Kıraathaneci iş yerinde başından vurulmuş halde ölü bulundu

Beşiktaş'ta 43 yaşındaki kıraathane işletmecisi İsmail Karabıyık iş yerinde başından tek kurşunla vurulmuş halde ölü bulundu. Karabıyık'ın ölümünün cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

Şüpheli olay, Beşiktaş'ın Sinanpaşa Mahallesinde sabah saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Kıraathane işletmecisi 43 yaşındaki İsmail Karabıyık, saat 01.00 sıralarında iş yerinden ayrılarak yan sokaktaki evine gitti ve sabah saatlerinde yeniden işine döndü.

2.jpg

İŞ YERİNDE ÖLÜ BULUNDU

Bir süre sonra iş yerine gelen çalışan, evli ve bir çocuk babası Karabıyık'ı başından vurulmuş halde yerde yattığını gördü.

Personelin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucu Karabıyık'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ise bölgede güvenlik önemleri aldı.

1.jpg

CİNAYET Mİ, İNTİHAR MI?

Bir süre sonra olay yerine gelen Karabıyık'ın aile yakınları sinir krizi geçirdi. Karabıyık'ın babasının 2 ay önce yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı vefat ettiği öğrenildi. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından işletmecinin cansız bedeni, cenaze aracına konularak Bahçelievler Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı. Karabıyık'ın ölümünün cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

4.jpg

BİRÇOK SUÇTAN KAYDI ÇIKTI

Öte yandan İsmail Karabıyık’ın birçok suçtan emniyette kaydı olduğu, daha önce cezaevine girip hapis yattığı ve bir suçtan aramasının olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN