Benzin ve motorin almak isteyen cüzdanı bırakıp dönecek! Büyük zam bugün tabelaya yansıdı

Benzin ve motorin almak isteyen cüzdanı bırakıp dönecek! Büyük zam bugün tabelaya yansıdı

Araç sahiplerine kötü haber! Benzin ve motorin almak isteyen cüzdanı bırakıp dönecek! Büyük zam bugün tabelaya yansıdı...

21 Haziran'da yapılması planlanan ancak ertelenen akaryakıt zamları, dün gece itibariyle artarak pompaya yansıdı. İstanbul'da benzinin litresi 42,27 TL'ye, motorinin litresi ise 42,38 TL'ye yükseldi. LPG fiyatı ise ortalama 20,19 TL oldu.

BENZİN VE MOTORİNE BÜYÜK ZAM

Bakanlıktan akaryakıtta ÖTV artışına ilişkin açıklama - Gündem Haberleri

Dün geceden itibaren geçerli olan yeni fiyatlara göre benzine 2 TL, motorine ise 1,68 TL zam yapıldı. Bu artışlar, sürücülerin bütçesini zorlamaya devam ediyor.

3 TEMMUZ'DA ÖTV ZAMMI BEKLENİYOR

EPDK Başkanı Yılmaz: Benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde indirim olacak - Ekonomi Haberleri

Mevcut zamların yanı sıra, 3 Temmuz'da akaryakıtta ÖTV zammı yapılması bekleniyor. TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasıyla birlikte, fiyatlara ÖTV güncellemesi yansıyacak. 6 aylık ÜFE'nin yüzde 20 olarak açıklanması öngörülürken, bu durumda benzine 2,26 TL, motorine ise 2,12 TL ÖTV zammı yapılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN