'Benden haber alamazsanız fotoğraflarımı her yerde paylaşın' dedikten sonra kayboldu! Esrarengiz olayın sırrı çözülemedi

Depremzede vatandaş, kısa süre önce ailesine gizemli bir not bıraktı. Notu bırakmasının ardından ortadan kaybolan adamın sırrı çözülemezken ailesi umutla gelecek haberi bekliyor. İşte detaylar...

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan evli ve 4 çocuk babası 39 yaşındaki Mustafa İşler, 6 Şubat 2023 depreminde iş yerini kaybetti.

Asrın felaketi sonrası borçları nedeniyle de zor günler geçiren Mustafa İşler, hurda toplamak için 24 Şubat 2024 Cumartesi günü evinden ayrıldı ancak geri dönmedi.

Yanına cep telefonu ve para almayan Mustafa İşler'den haber alamayan yakınları, gelecek güzel haberi bekliyor.

benden-haber-alamazsaniz-fotograflarimi-paylasan-deyip-ortadan-kayboldu-1.jpg

"BENDEN HABER ALAMAZSANIZ FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞIN"

Kardeşinin yanına para ve cüzdan almadan evden ayrıldığını belirten Cemile Eğer, şunları söyledi:

"24 Şubat Cumartesi günü sabah her zamanki gibi işe gitmiş. Yanında sadece 100 TL parası vardı. Kardeşimi bulmak için Kıbrıs’tan geldim. Sokak sokak aradım. Bütün köyü aradım. Sordum soruşturdum. 2 gün önce yoldan 500 metre uzaklıkta tarla içerisinde motoru bulundu.

Kaybolmadan bir hafta önce ablasına 'ben 7 gün içerisinde gelmezsem fotoğraflarımı her yerde paylaşın ve emniyete haber verin' demiş. Ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz. Her yere baktık. Polisler her yeri arıyor hiçbir şekilde bir sonuç yok. Çok mutsuzuz ne yapacağımızı şu an hiç bilmiyoruz. Bekliyoruz elimizden bir şey gelmiyor."

benden-haber-alamazsaniz-fotograflarimi-paylasan-deyip-ortadan-kayboldu-2.jpg

benden-haber-alamazsaniz-fotograflarimi-paylasan-deyip-ortadan-kayboldu-3.jpg

benden-haber-alamazsaniz-fotograflarimi-paylasan-deyip-ortadan-kayboldu-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN