BDDK'dan bankalara "limitleri artırmayın" talimatı! Şenol Babuşcu kredi kartı kullanıcılarına kötü haberi verdi

BDDK'dan bankalara "limitleri artırmayın" talimatı! Şenol Babuşcu  kredi kartı kullanıcılarına kötü haberi verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomik darboğazı aşmak amacıyla açıkladığı önlem paketlerine yeni bir adım ekleniyor. Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu duyurdu. BDDK'dan bankalara "limitleri artırmayın" talimatı! Kredi kartı kullanıcılarına kötü haber...

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kredi kartlarıyla ilgili yeni düzenlemelerin yolda olduğunu duyurdu. Babuşcu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun bankalara kredi kartı limitleri konusunda uyarıda bulunduğunu belirtti.

KREDİ KARTI LİMİTLERİ DENETLENİYOR

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomik darboğazı aşmak amacıyla açıkladığı önlem paketlerine yeni bir adım ekleniyor. Şimşek'in kredi kartlarıyla ilgili çalışmalar yapacağına dair iddialar gündeme gelmişti ve bu doğrultuda yeni düzenlemelerin kapıda olduğu konuşuluyordu.

Babuşcu'nun paylaşımında belirttiğine göre, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, bankalara müşterilere fazladan kredi kartı limiti tanımlayan uyarıda bulundu. Bu uyarının ardından tüm bankaların limit konusunda denetleneceği ifade edildi. Babuşcu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun limitleri dondurmak için çalışmalar yaptığını ve önümüzdeki günlerde limitlerle ilgili yeni düzenlemelerin yapılacağını aktardığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, bankalara talimat göndererek müşterilerine fazladan kredi kartı limiti tanımlayan bankaları uyardı. Tüm bankaları limit konusunda denetleyecek. Limitleri dondurmak için çalışmalar yapıyor. Önümüzdeki günlerde limitler konusunda yeni düzenlemeler yapacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN