Bayramda yola çıkacaklar müjde ücretsiz oldu! O saatten itibaren başlıyor...İşte ücretsiz köprü ve otoyollar

Bayramda yola çıkacaklar müjde ücretsiz oldu! O saatten itibaren başlıyor...İşte ücretsiz köprü ve otoyollar

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala milyonlarca sürücünün beklediği haber geldi. Özellikle şehir dışı planı olanların cebini rahatlatacak uygulama o saatten itibaren başlıyor. İşte bayram boyunca ücretsiz olacak köprü ve otoyollar…

Kurban Bayramı boyunca Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (KGM) sorumluluğunda olan otoyol ve köprü geçişlerinden hiçbir ücret alınmayacak. Fakat karar, yap-işlet devret projelerini kapsamayacak.

kopru-ve-otoyollarda-gecis-ucretsiz-mi-001.jpg

KARAR RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kapsamda, bayram tatilinden dolayı KGM sorumluluğunda olan otoyollar ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, 15 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00'dan başlayarak, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasından hariç tutuldu.

kopru-ve-otoyollarda-gecis-ucretsiz-mi-1.jpg

BAYRAM BOYUNCA ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMALAR DA BEDAVA

Ayrıca bayram boyunca Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı- Arnavutköy metro hattı seferleriyle, belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerin yürüttüğü toplu taşıma hizmetleri de 16 Haziran Pazar saat 00:00 ile 19 Haziran Çarşamba gün sonuna kadar ücretsiz hizmet verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN