Bayram gelmeden zam merhaba dedi! Baklavanın kilosuna büyük zam: Vatandaşlar fiyatı görünce çileden çıktı

Bayram gelmeden zam merhaba dedi! Baklavanın kilosuna büyük zam: Vatandaşlar fiyatı görünce çileden çıktı

Daha Kurban Bayramı gelmeden zamlara merhaba demeye başladık! Baklavanın kilosuna büyük zam! Vatandaşları çileden çıkaran zam...

Türkiye'nin genel ekonomik durumuyla uyumlu olarak, ülke genelinde fiyat artışları yaşanıyor. Ekonomik sıkıntılar, vatandaşların harcamalarını olumsuz yönde etkilerken, bu durum Gaziantep'te de kendini gösteriyor. Kurban Bayramı öncesinde baklava fiyatlarına yapılan %20'lik zam, şehirde büyük bir tartışmaya yol açtı.

BAKLAVA FİYATLARINDAKİ ARTIŞ TEPKİ ÇEKTİ

Gaziantep, lezzet başkenti olarak bilinirken, baklava fiyatlarındaki artış, halk arasında büyük bir huzursuzluğa neden oldu. Fiyatların 1000 TL'yi aşması, vatandaşların tepkisine yol açtı.

Yunanistan'da baklava araştırması

ZAM KARARI TARTIŞMALARA YOL AÇTI

Gaziantep Ticaret Odası'na bağlı firmaların baklava fiyatlarına zam yapması, şehirdeki tartışmaları alevlendirdi. Artan fiyatlar karşısında halkın tepkisi her geçen gün büyüyor.

Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar ve Baklavacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci, üye esnafların fiyat artışı yapmadığını savunuyor. Ancak, halk artan fiyatlardan dolayı oda başkanını suçluyor ve tepkilerini dile getiriyor.

Bayram öncesi hayati uyarı! Baklava yedikten sonra bunu yapanlar ŞEKER HASTALIĞI riskini arttırır​​​​​​​

Gaziantep'te baklava fiyatlarının artışı, halkın tepkisinin hızla yükselmesine neden oldu. Vatandaşlar, yetkililerden bu duruma müdahale etmelerini bekliyor.

FİYATLARIN DÜŞMESİ BEKLENİYOR

Gaziantepliler, baklava fiyatlarındaki artışın durdurulmasını ve fiyatların düşmesini talep ediyor. Geleneksel lezzet olan baklavanın, herkes tarafından erişilebilir olmasının sağlanması gerektiğini vurguluyor.

ekran-resmi-2024-05-28-12-22-27.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN