Basur sandı, gelen sonuca şoke oldu!

Bir tartışmada bıçaklanarak hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki Y.Ö. taburcu edildikten yaklaşık 4 ay sonra rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede "basurum çıktı galiba" derken, bağırsaklarında gazlı bez unutulduğu ortaya çıktı. Y.Ö. hastane ve hastane personelinden, doktordan şikayetçi oldu.

Olay Ankara'da meydana geldi. Y.Ö., geçen yıl ekim ayında Altındağ ilçesinde karıştığı bir kavgada karnından bıçaklanarak Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ince bağırsak ameliyatı oldu. 2 gün yoğun bakımda, 7 gün de normal odada gözetim altında tutulan Y.Ö., tedavisinin ardından taburcu edildi.

gggg.jpg

HAVLU BÜYÜKLÜĞÜNDE GAZLI BEZ UNUTULMUŞ

Y.Ö., yaklaşık 6 ay boyunca basur olduğunu sandı ancak ağrılarının iyice artması üzerine 8 Ağustos'ta Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Y.Ö.'in yapılan tetkiklerinde, bağırsaklarında havlu büyüklüğünde gazlı bez bulunduğu anlaşıldı. Y.Ö.'in 10 ay önce geçirdiği ince bağırsak ameliyatı sırasında karnında gazlı bez unutularak dikiş atıldığı ortaya çıktı. Gazlı bez ameliyatla çıkarıldı.

Y.Ö.'in annesi H.Ö., konuya ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Sağlık Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre; hastane konu ile ilgili idari inceleme başlattı.

6 AY TORBAYLA YAŞAYACAK

Y.Ö., hastane odasında yaptığı açıklamada, bağırsaklarının dışarı çıkarılarak torba takıldığını söyledi. 6 ay bu şekilde yaşayacağını belirten Y.Ö. hastaneden şikayetçi olacağını ifade etti.

'ŞİKAYETÇİYİZ...'

Y.Ö.'in annesi H.Ö. oğlunun lavaboda fenalaştığını anlatarak acil hastaneye getirdiklerini söyledi. Bu süreçte oğlunun karın ağrısı olduğunu, yemeden içmeden kesilerek zayıfladığını anlatan anne "Şikayetçiyiz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN