Bakanlıktan büyük alım! 27 şehir 1556 yeni personel! O şartları sağlayan düşünmeden başvuruyor

Bakanlıktan büyük alım! 27 şehir 1556 yeni personel! O şartları sağlayan düşünmeden başvuruyor

Kurumlar tarafından gerçekleştirilen personel alımları dikkatle takip ediliyor. Türkiye genelinde yapılacak alımların 27 şehir ve 1500 yeni personelden oluşacağı duyuruldu. İş arayan binlerce kişinin dikkatinde yer alan alımlar bakanlık bünyesinde gerçekleştirilecek. İşte personel başvuru detayları…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye genelinde 27 şehirde 1556 yeni çalışan alınacağını duyurdu. İş başvurusu bekleyenler için kaçırılmaz bir fırsat olarak görülen personel alımları doğrultusunda öğretmen merkezleri, belediyeler ve sosyal yardım ve dayanışma kurumları tarafından alım yapılacak aktarıldı. İşte personel başvuru detayları…

BAKANLIK PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek personel alımları kapsamında adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:
  • Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olmalı.
  • Kasten işlenen suçlardan dolayı bir yıl veya daha uzun hapis cezası almamış olmalı veya affa uğramış olmalı.
  • Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene karşı suçlar, zimmet, rüşvet, hırsızlık gibi ciddi suçlardan mahkûm olmamak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İkiye Bölündü

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular hakkında detaylı bilgi almak isteyen adaylar İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilecek. Başvurular için İŞKUR resmi internet sitesini kullanabileceğiniz gibi pozisyon ve detayları ile birlikte başvuru sürecini de dikkatle takip edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN