Bakan Yerlikaya'dan Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlıyla ilgili iddialara yalanlama: Alçakça bir yalandır

Bakan Yerlikaya'dan Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlıyla ilgili iddialara yalanlama: Alçakça bir yalandır

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlının adliyeye çöp torbası ve hayvan nakil aracıyla sevk edilmesiyle ilgili İçişleri Bakanlığı'nca soruşturma başlatıldığı iddiasına Bakan Ali Yerlikaya "Alçakça bir yalandır" dedi.

İstanbul Ümraniye'de bir polis memurunu şehit eden Yunus Emre Geçti'nin çöp poşetiyle sevk edilmesi olayı hakkında soruşturma başlatıldığı iddialarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yalanladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medyada yayılan, kadın polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlının adliyeye çöp torbası ve hayvan nakil aracıyla sevk edilmesiyle ilgili İçişleri Bakanlığı'nca soruşturma başlatıldığı iddiasına "Alçakça bir yalandır" dedi.

'HERHANGİ BİR SORUŞTURMA AÇILMAMIŞTIR'

Yerlikaya, '‘Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın Emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır. Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir soruşturma açılmamıştır’' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN