Babacan iktidara ve muhalefete seslendi: Zaman kaybetmeden depreme karşı mücadele edelim

Babacan iktidara ve muhalefete seslendi: Zaman kaybetmeden depreme karşı mücadele edelim

Bahçelievler’de 7 katlı bir bina kısmen çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. 4 katlı olan binanın 3 katının kaçak olduğu ortaya çıktı. DEVA Partisi Lideri Babacan, olayla ilgili "İstanbul’daki binalar artık deprem olmadan, kendiliğinden çöküyor. İstanbul bizi uyarıyor, İstanbul bize “Önlem alın” diyor." dedi. İktidara ve muhalefete seslenen Babacan, "Gelin, iktidar-muhalefet, kamu-sivil toplum zaman kaybetmeden hep birlikte depreme karşı mücadele edelim." çağrısı yaptı.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesi Zafer Mahallesi Yadigar Sokak’ta bulunan 7 katlı binada, sabah 04.45 sıralarında kısmen çökme yaşandı. 4 katlı olan binanın 3 katının kaçak olduğu ortaya çıktı. Çöken binada ölen ya da yaralanan olmadı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından iktidara ve muhalefete seslenerek "İstanbul’daki binalar artık deprem olmadan, kendiliğinden çöküyor. İstanbul bizi uyarıyor, İstanbul bize “Önlem alın” diyor." diye konuştu.

"Bu kez geç kalmayalım." ifadesini kullanan Babacan, "Gelin, iktidar-muhalefet, kamu-sivil toplum zaman kaybetmeden hep birlikte depreme karşı mücadele edelim. Bu kez “Zamanında neden gereği yapılmadı?” diye sormayalım." dedi.

Babacan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Deprem yok, fırtına yok, doğal afet yok; fakat İstanbul Bahçelievler’de bir bina daha çöktü. İstanbul’daki binalar artık deprem olmadan, kendiliğinden çöküyor. İstanbul bizi uyarıyor, İstanbul bize “Önlem alın” diyor. İktidara ve muhalefete tekrar sesleniyorum. Gelin, iktidar-muhalefet, kamu-sivil toplum zaman kaybetmeden hep birlikte depreme karşı mücadele edelim. Bu kez “Zamanında neden gereği yapılmadı?” diye sormayalım. Bu kez geç kalmayalım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN