Babacan, Atina'da DIKTIO toplantısında konuşma yapacak: Doğu Akdeniz ve Balkanlar gündemde

Babacan, Atina'da DIKTIO toplantısında konuşma yapacak: Doğu Akdeniz ve Balkanlar gündemde

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, uluslararası düşünce kuruluşu DIKTIO’nun davetlisi olarak Atina’da düzenlenecek toplantıya katılacak. Babacan, farklı ülkelerden başbakan ve bakanların da katılımcılar arasında yer alacağı toplantıda, Türkiye-Yunanistan ilişkileri, Doğu Akdeniz ve Balkanlardaki gelişmeler hakkında konuşma yapacak.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, farklı ülkelerin başbakan ve bakanlarının da üye olduğu düşünce kuruluşu DIKTIO’nun davetlisi olarak Yunanistan’ın başkenti Atina'ya gitti.

Babacan, 20 Mayıs Pazartesi günü (yarın) Atina’da düzenlenecek toplantıya katılarak Türkiye-Yunanistan ilişkileri, Doğu Akdeniz ve Balkanlardaki gelişmeler hakkında bir konuşma yapacak.

SORULARI YANITLAYACAK

Babacan, konuşmasının ardından katılımcılar ve basın mensuplarından gelecek soruları da yanıtlayacak.

Yunanistan merkezli bir organizasyon olan DIKTIO, sivil toplumun gelişimine katkıda bulunmayı ve insan hakları, demokrasi, eğitim gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. Politika araştırmalarına odaklanan bağımsız düşünce kuruluşu, Yunanistan ve Avrupa Birliği arasında entelektüel bir yol oluşturmayı hedefliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN