Aykırılık nedeniyle ceza kesilen sürücünü savunması şaşkına çevirdi! Trafik polisleri affetmedi

Polis ekiplerinin denetim yaptığı noktaya sis farları açık şekilde gelen ve 690 TL ceza yazılan sürücünün savunması şaşırttı. İşte detaylar...

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde trafik denetimlerini sürdürüyor. Trafik polisi ekipleri Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde şok uygulama gerçekleştirdi.

Yüksek ses müzik, abart egzoz, sis farı ve emniyet kemeri takmayan sürücülere göz açtırılmadı. Ekipler tarafından yaklaşık 1 saat boyunca yapılan uygulamada 50'ye yakın araç denetlendi. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

gunduz-sis-farlarini-acmak-yasak-mi-cezasi-ne-kadar-5.jpg

"SİS FARLARINI AÇMAK HOŞUMA GİDİYOR"

Sis farı açık olan bir sürücü trafik denetim noktasında durduruldu. Güneşli havada sis farı ile seyahat eden sürücüye trafik polisi tarafından, gece ve gündüz sis olmadığı sürece sis farlarını yakmaması gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

Sis farlarının açık olması nedeniyle otomobil sürücüsüne 690 TL para cezası kesildi. Ceza yazılan sürücü, "Yapacak bir şey yok. Sağlık olsun. Sis farlarının açık olması hoşuma gidiyor. Arabayı gösteriyor" dedi.

gunduz-sis-farlarini-acmak-yasak-mi-cezasi-ne-kadar-1.jpg

gunduz-sis-farlarini-acmak-yasak-mi-cezasi-ne-kadar-2.jpg

gunduz-sis-farlarini-acmak-yasak-mi-cezasi-ne-kadar-6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN