Ayçiçek yağında indirim vakti! Fiyatlar yüzde 40 düştü: Markete giren almadan çıkmıyor! Litresi 49 TL’ye düştü

Ayçiçek yağında indirim vakti! Fiyatlar yüzde 40 düştü: Markete giren almadan çıkmıyor! Litresi 49 TL’ye düştü

Zincir marketler tarafından yapılan indirim kampanyaları yakından takip ediliyor. Her mutfağın en önemli ihtiyaçları arasında yer alan ayçiçek yağı fiyatları düşüşe geçti. Fiyatlar %40 düştü markete giren eli boş çıkamıyor. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

Özellikle perşembe günleri yaptığı indirimlerle adından sıkça söz ettiren A101, hafta sonlarında da müşterilerin yüzünü güldürüyor. Yaptığı indirimlerle sık sık gündemde yer alan A101 6 Temmuz'da başlayan hafta sonu indirimleri ile birlikte ayçiçek yağı fiyatlarını düşürdü. 4-10 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak dev indirim yalnızca 6 gün devam edecek. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI DÜŞTÜ

Son yıllarda fiyatı en çok artan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağı mutfak masraflarını da ikiye katlıyor. Zeytinyağının yanında yanaşamayan vatandaş fiyat araştırması yaparken zincir marketlerden gelen indirimlerde yüzleri güldürüyor. A101 marketlerinde hafta sonu başlayan indirimler ile birlikte ayçiçek yağı fiyatları %40 düşüşe geçti.

aycicek-yagi-4.jpg

Yudum ayçiçek yağı fiyatı düşüşe geçerken 80 TL üzerinde seyreden Yudum ayçiçek yağının 1 litrelik fiyatı %40 indirimle 49 TL'ye geriledi. Perşembe gününe kadar devam edecek kampanyadaki tüm ürünler stoklarla sınırlıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN