Ay sonunu getiremeyene Mansur Başkan desteği! 11. kez yapıldı: Her ay Ankaralılara ulaştırılıyor

Ay sonunu getiremeyene Mansur Başkan desteği! 11. kez yapıldı: Her ay Ankaralılara ulaştırılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralının yanında olduğunu her fırsatta gösteriyor. Ankaralı vatandaşlara desteklerini hiç kesmeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi binlerce kişiye destek oluyor. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi farklı alanlarda farklı destek ödemeleri ile herkesin yüzünü güldürüyor. Emeklilere yönelik ödemelerin yanı sıra et yardımı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10.000 TL maaş alan 39.954 emekliye 11. kez 1500 TL'lik ödeme gerçekleştirdi. 217 bin 819 aileye ise 600 TL tutarında et desteği sağlandı.

DESTEK ÖDEMELERİNE TAM DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi 10.000 TL maaş alan ve ekonomik zorluk yaşayan emekliler için 11. kez 1500 TL'lik destek ödemesi gerçekleştirdi. Belediye bünyesinde yapılan ödemeler kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere yönelik sosyal yardım programına devam ediyor.

Ankaralı emekliler yaşadı! Mansur Yavaş'tan büyük kıyak tam 2 Bin TL emekli yardımı

600 TL ÖDEME

Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere sağladığı 1.500 TL'lik ödemenin yanı sıra 217.819 aileye her ay 600 TL tutarında et desteği sağlamaktadır. Ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için önemli bir yere sahip olan destek ödemeleri ailelere ulaştırılıyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN