ATM'den para çekecekler dikkat! Cebinde nakit olmayan yandı: Giden eli boş dönecek

ATM'den para çekecekler dikkat! Cebinde nakit olmayan yandı: Giden eli boş dönecek

ATM’de işi olanlar, para çekmek için yolu ATM’ye düşenler bu haberi duyunca şaşkına dönecek. Küresel çapta yaşanan yazılım sıkıntısı birçok ATM’yi ciddi derecede etkiledi. Vatandaşlar gördükleri karşısında şaşkına döndü. İşte konuya ilişkin detaylar…

İstanbul'da yaşanan yazılım sorunu, ATM'leri etkileyerek vatandaşların para çekme işlemlerini sekteye uğrattı. Sabah saatlerinde başlayan sorun nedeniyle birçok kişi, işlem yapamayınca farklı ATM'leri denedi. Ancak beklenen sonuç alınamayınca şaşkınlık yaşandı. ATM'lerdeki teknik aksaklık nedeniyle birçok vatandaş, işlemlerini gerçekleştiremeden bölgeden ayrıldı. Sorunun çözümü için ilgili ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

yeni-proje-61.jpg

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

ATM’den işlemini gerçekleştiremeyen Mustafa Keyif, yaşadığı soruna ilişkin şunları söyledi:

“İşlemimi gerçekleştiremedim. ‘Şu anda bu bankamatik müsait değil. En yakın başka bir bankamatiğe gidin’ diyor. Denizbank’ı denedim olmadı. Arkamdakini deneyeceğim. Her halde bu işi yapanlar gereken önlemleri almıştır” dedi. İşlemini gerçekleştiremeyen kadın, “Para çekemedim. Hatta 4 bankayı da denedim ama olmadı. İlk burada denedim nedense olmadı. Hesabıma para var mı diye bakacaktım. Bankanızla görüşün ya da bankanıza gidin diyor" ifadelerini kullandı. Nilay Cirit isimli vatandaş ise, "Sabah çocuğun doktoruna gidip para ödemem gerekiyor. Önce bir iki noktada para çekmeyi denedim. Kendi bankamda veya kart da bir problem olduğunu düşündüm. Yanımdakiler de para çekmeyince genel problem olduğunu anladık. Hastaneye para ödeyemedik.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN