Asgari ücretli altına TOGG çekecek! Yerli arabadan dar gelirlileri araba sahibi yapacak büyük kampanya

Asgari ücretli altına TOGG çekecek! Yerli arabadan dar gelirlileri araba sahibi yapacak büyük kampanya

Asgari ücretli bile altına TOGG çekebilecek! Yerli arabadan, dar gelirlileri araba sahibi yapacak büyük kampanya duyuruldu...

Türkiye'nin yerli otomobil markası TOGG, otomotiv sektöründeki durgunluk ve asgari ücretin alım gücündeki düşüşe rağmen, asgari ücretli vatandaşların yerli otomobile sahip olma hayalini gerçekleştirmek için büyük bir adım atıyor. Bu yeni kampanya, Türkiye'nin milli gururu TOGG'a erişimi kolaylaştırmayı hedefliyor.

EKONOMİK KRİZDE ASGARİ ÜCRETLİLERE MORAL

Ekonomik krizin ve yüksek otomobil fiyatlarının gölgesinde, TOGG'un bu yeni kampanyası asgari ücretli vatandaşlara umut ışığı olacak. TOKİ evlerinde uygulanan satış modeline benzer şekilde, TOGG'un B-SUV modelinde de düşük gelirli vatandaşlara uzun vadeli ve düşük taksitli ödeme imkanları sunulacak. Böylece asgari ücretliler, sıfır otomobil sahibi olma fırsatına kavuşacaklar.

UZUN VADELİ VE DÜŞÜK TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

Togg Ön Sipariş Sayıları Belli Oldu: 24 Saatte Rekor Kırdı! - Tamindir

TOGG, dar gelirli vatandaşlar için hazırladığı bu kampanya ile otomobil sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Ekonomik kriz ve yüksek otomobil fiyatları nedeniyle sıfır araç almanın zorlaştığı bu dönemde, TOGG'un sunduğu uzun vadeli ve düşük taksitli ödeme seçenekleri büyük bir rahatlama sağlayacak. TOGG'un yeni B-SUV modeli, TOKİ evlerinde uygulanan modele benzer bir sistemle satışa sunulacak.

YENİ KAMPANYA İLE GELİR DURUMUNA GÖRE FIRSATLAR

TOGG, yeni B-SUV modelini satış listesine eklemeye hazırlanırken, aynı zamanda düşük gelirlilere yönelik bir kampanya başlatacak. Bu kampanya, yüksek gelirli olma şartı yerine, düşük gelirli olma şartını taşıyan vatandaşlara hitap edecek. Böylece asgari ücretli vatandaşlar da sıfır otomobil sahibi olma şansını yakalayacak.

Togg'dan yeni hamle! Çalışmalar başladı, üçüncü model yolda! - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

TOKİ MODELİ UYGULAMASI

TOKİ evlerinde uygulanan benzer bir satış sisteminin TOGG'un yeni B-SUV modelinde de uygulanması bekleniyor. Bu sistem sayesinde, düşük gelirli vatandaşlar uzun vadeli ve düşük taksitli ödeme imkanlarıyla araç sahibi olabilecek. TOGG'un bu hamlesi, otomobil piyasasında ciddi bir hareketlilik yaratacak ve asgari ücretli vatandaşlar için büyük bir fırsat sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN