Arabaya binecekken fark etti! Hemen yetkilileri aradı: Resmen her yeri istila ediyorlar

Havaların ısınmasıyla tehlikeli hayvanların sayısı iyice arttı. O ilimizde arabasına binen vatandaş şaşkına döndü. Bu kez arabada görüldü! Resmen her yeri istila ediyorlar! Görüntüler o ilimizden...

Evlerde, bodrumlarda ve balkonlarda görülen yılan bu kez arabadan çıktı! Arabaya binmeden hemen önce arabasında yılanı fark eden vatandaş panik oldu. Hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler hızla olay yerine geldi.

Bingöl merkezde Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde meydana gelen ilginç olayda, park halindeki bir otomobilin içine giren yılan, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güvenli bir şekilde çıkarıldı.

Olay, otomobilin sürücüsünün kapının arasında bir yılan olduğunu fark etmesiyle başladı. Durumu hemen Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bildiren sürücü, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle rahat bir nefes aldı. Kısa sürede mahalleye ulaşan ekipler, titizlikle yürüttükleri çalışma sonucu yılanı araçtan çıkararak yerleşim yerlerinden uzak bir noktada doğaya saldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN