Antalya'da tur midibüsü bariyere çarptı: Şoför hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı

Antalya'ya turistleri taşıyan midibüs, şoförün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada şoför hayatını kaybederken, 20 turist yaralandı.

Antalya'da Alanya'dan aldığı Rus ve Belaruslu turistleri Antalya Havalimanı'na götüren 67 AAZ 365 plakalı midibüs, sabah saat 04.00 sıralarında Alanya-Antalya karayolu Manavgat çevre yolu Sorgun Otogar köprülü kavşak girişinde kaza yaptı.

9594133.jpg

Midibüs şoförü Şavki Çoban, aracın kontrolünü kaybederek bariyerlere ve köprü korkuluklarına çarptı.

MİDİBÜS HURDAYA DÖNDÜ

Kaza sonucu midibüs hurdaya dönerken, şoför Şavki Çoban ile 16'sı Rusya, 4'ü Belarus vatandaşı olmak üzere toplam 20 turist yaralandı.

9594139.jpg

Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralı turistler, ilk müdahalelerinin ardından Manavgat'taki hastanelere kaldırıldı.

9594137.jpg

ŞOFÖR HAYATINI KAYBETTİ

Araçta sıkışan şoför Şavki Çoban, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldıktan sonra özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Midibüs kaza yerinden kaldırılırken, düşen gösterge panelinde hız ibresinin 90 kilometrede takılı kaldığı görüldü. Yoldaki hız sınırının da 90 kilometre olduğu belirtildi. Bu durum, kazanın yüksek hızdan kaynaklanmadığını düşündürdü.

9594140.jpg

TURİSTLER KAZA ANINI KAYDETTİ

Bazı turistler, kaza yapan midibüsü cep telefonlarıyla görüntüledi. Olayın ardından büyük bir şok yaşayan turistler, kaza anını kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN