Antalya'da Starbucks'a molotoflu saldırı

Antalya'da Starbucks'a molotoflu saldırı

Antalya'da faaliyet gösteren bir Starbucks şubesine, maskeli bir kişi tarafından molotofkokteyli atıldı. Saldırı sonucu çıkan yangın, çalışanlar tarafından söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan bir Starbucks şubesine yönelik korkutan bir saldırı gerçekleştirildi. Maskeli bir kişi, kahve zincirinin şubesine molotofkokteyli atarak kaçtı. Saldırı sonucu çıkan yangın, şube çalışanlarının hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri, olay yerine gelerek çevrede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Saldırının nedeni henüz bilinmezken, yetkililer olayın tüm yönleriyle araştırıldığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN