Antalya'da orman yangını!

Antalya'da orman yangını!

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan orman yangını çıktı. Ekipler, neden çıktığı henüz belirlenemeyen yangını söndürmeye çalışıyor.

Antalya'nın Aksu İlçesinde Yurtpınar Mahallesi Söğütlük mevkisindeki evlerin ve seraların yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede yayıldı.

Bölgeye itfaiye ekipleri gönderildi. Ekiplerin yangını kontrol altına alabilmek için havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

Öte yandan, yetkililer yangınlarla ilgili vatandaşlara önemli uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Yetkililer, yaz aylarında artan sıcaklıkların yangın riskini ciddi şekilde artırdığına dikkat çekerek, özellikle ormanlık alan, anız ve ot yangınlarının bu tür havalarda hızla yayıldığını belirterek vatandaşlardan, ormanlarda ateş yakılmaması ya da boş arazilerde kuru otların tutuşturulmaması gerektiği konusunda dikkatli olmaları isteniyor. Bu basit önlemlerin can ve mal kaybını büyük ölçüde önleyebileceği sık sık vurgulanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN