Ankara’nın tadı burada çıkıyor! Hava karardığı gibi herkes koştu: Yaz akşamları en güzel burada geçirilir

Ankara’nın tadı burada çıkıyor! Hava karardığı gibi herkes koştu: Yaz akşamları en güzel burada geçirilir

Ankara'nın kavurucu sıcaklarının tadı en güzel burada çıkıyor. Yaz akşamlarında çayını kahvesini kapan soluğu burada alıyor herkes dört gözle havanın kararmasını bekliyor. Ankara'da vakit geçirmenin en keyifli anları.

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehrin dört bir yanını güzelleştiriyor. Yaz akşamlarında yapacak bir şey bulamayanlar soluğu burada olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete geçirildi, Mansur Yavaş duyurdu. Yaz akşamlarının keyifli aktivitesi.

YAZIN TADI BURADA ÇIKACAK

Yaz aylarında evde tıkılıp kalmak yerine farklı aktiviteler yapmayı tercih edenler soluğu Atatürk Orman Çiftliği'nde olacak. Yaz akşamlarında keyifli vakit geçirmenin adresi olan Atatürk Orman Çiftliği, açık hava sineması ile tüm başkentleri kendisine çekiyor.

ABB, Ankaralıları parkta Yeşilçam filmleri ile buluşturuyor

‘Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’ adıyla başlayan hizmet ile açık hava sineması etkinliği tüm başkentlilerin ilgi odağı haline dönüştü. Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte başlayan etkinlikler 14 Eylül’e kadar devam edecek. Açık hava sineması her cumartesi günü vatandaşların hizmetine sunuluyor.

ABB, Ankaralıları parkta Yeşilçam filmleri ile buluşturuyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN