Ankara'da kahreden kaza! Araç bariyere ok gibi saplandı: Anne ve baba öldü, kızları yaralı

Ankara'da kahreden kaza! Araç bariyere ok gibi saplandı: Anne ve baba öldü, kızları yaralı

Ankara'da iki otomobilin çarpıştığı kazada araçlardan biri bariyere adeta ok gibi saplandı. Meydana gelen kazada otomobilde sıkışan Elif ve Şahin Çelik çifti hayatını kaybetti, kızları ise kazadan yaralı kurtuldu.

Kahreden kaza Ankara'nın Polatlı ilçesinin Karahamzalı Mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Abdullah Can A. idaresindeki 16 TB 664 plakalı otomobil ile Şahin Çelik yönetimindeki 06 PUE 51 plakalı otomobil çarpıştı.

BARİYERE SAPLANDI

1-007.jpg

Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobillerden 06 PUE 51 plakalı araç bariyere adeta ok gibi saplandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerinde polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan otomobilden aileyi çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

ANNE-BABA HAYATINI KAYBETTİ, KIZLARI YARALANDI

3.jpg

Yapılan sağlık kontrollerinde Şahin Çelik'in kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Eşi Elif Çelik ile kızları ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Elif Çelik, hekimlerin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan çiftin kızlarının ise tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SÜRÜCÜ MERKEZE GÖTÜRÜLDÜ

4.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü Abdullah Can A., ifade için jandarma merkezine götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN