Ankara ve Kocaeli belediyesi 396 işçi alacak: Duyan herkes başvuruyor

Ankara ve Kocaeli belediyesi 396 işçi alacak: Duyan herkes başvuruyor

Ankara ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri, toplamda 396 itfaiye eri alımı yapacak. Ankara’da 300, Kocaeli’de ise 96 itfaiye eri istihdam edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, KPSS puanına dayalı olarak 300 itfaiye eri alımı ilanı yayımladı. Başvurular“itfaiyebasvuruitfaiyebasvuru.ankaraankara.bel.tr” adresinden alınacak.

Adaylar, gerekli belgelerle birlikte 18-22 Kasım tarihleri arasında İtfaiye Daire Başkanlığına şahsen başvurarak sözlü ve uygulamalı sınava katılabilecekler. Bu sınavlar, 2-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve alımlar açıktan atama yoluyla yapılacak.

img-4949.jpeg

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise 96 itfaiye eri alımı için ilana çıktı. Başvurular, KPSS P93 puan türünden en az 60 puan alan adaylar tarafından 21-29 Kasım 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. Adayların sınava girme hakkı kazandıkları 6 Aralık’ta açıklanacak. Yazılı sınav 14 Aralık’ta, uygulamalı sınav ise 16-27 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Her iki belediye de kadın ve erkek adaylara eşit fırsatlar sunarak, itfaiye teşkilatlarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN