15 Temmuz'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplu taşıma ücretsiz olacak

15 Temmuz'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplu taşıma ücretsiz olacak

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bazı şehirlerde toplu taşıma ücretsiz olacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, Türkiye genelinde toplu taşıma ücretsiz! Ankara'da Başkentray, İstanbul'da Marmaray ve diğer hatlar ile İzmir'de İZBAN seferleri, ücretsiz olarak hizmet verecek.

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan karara göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara'da Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN ücretsiz olacak.

Ankara: Başkentray hattı ücretsiz olacak.

İstanbul: Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ücretsiz olacak.

İzmir: İZBAN hattı ücretsiz olacak.

Bu uygulama ile vatandaşlar, 15 Temmuz'un anlam ve önemine dikkat çekilmesi ve milli birlik ruhunun pekiştirilmesi amacıyla ulaşımdan ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN