Ankara, İstanbul İzmir'de bedava oluyor! Marmaray, İZBAN, Başkentray, otobüs... O tarihte para ödemeyin

Ankara, İstanbul İzmir'de bedava oluyor! Marmaray, İZBAN, Başkentray, otobüs... O tarihte para ödemeyin

O gün kartında para olan olmayan herkes binebilecek! Ankara, İstanbul İzmir'de bedava oluyor! Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray, İZBAN, Başkentray, otobüs... O tarihte para ödemeyin...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar, Resmi Gazete'de duyuruldu. Karara göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla metro ve tren seferleri ücretsiz olacak.

15 TEMMUZ'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLACAK MI?

15 Temmuz Pazartesi günü, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferlerinin yanı sıra Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro seferleri de ücretsiz gerçekleştirilecek.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı" kapsamında, 15 Temmuz günü için ulaşımda önemli bir adım atıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN