Aniden bastırdı, sadece 10 dakika sürdü: O ilimizde yollar bembeyaz oldu!

Aniden bastırdı, sadece 10 dakika sürdü: O ilimizde yollar bembeyaz oldu!

O ilimizde aniden bastırdı! Sadece 10 dakika sürmesi bile yetti! Yollar ve araçların üstü bembeyaz oldu! Vatandaşlar ise zor anlar yaşadı...

Kayseri'de ani olarak bastıran dolu yağışı, bölgede yaşamı olumsuz etkiledi. Hava durumu ani değişiklikleriyle sürprizler yapmaya devam ederken, son olayda dolu yağışı sürücüler üzerinde etkili oldu.

VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Yağış sırasında, birçok sürücü park halindeki araçlarını korumak için kapalı alanlara çekmeye çalıştı. Ancak bazı sürücüler, araçlarını korumak için karton, kilim, kaban ve montlar gibi malzemelerle örtmeye çalıştı.

Dolu yağışının ardından, sokaklar ve araçlar dolu taneleriyle kaplandı. Bu beklenmedik doğa olayı, bölge sakinleri arasında tedirginlik yaratırken, araç sahipleri de araçlarını korumak için çeşitli yöntemlere başvurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN