Akşener’den Yavaş ve İmamoğlu’na zehir zemberek sözler: Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldu

Akşener’den Yavaş ve İmamoğlu’na zehir zemberek sözler:  Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Ankara’daki iftar programında CHP’nin büyükşehir belediye başkanı adaylarına zehir zemberek sözler etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a sitem eden Akşener, “Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldu… Partimizden istifa ettirdiği il başkanının, ilçe başkanlarını, Ankara teşkilat mensuplarımızın şu anda kendisi ile çalıştığını Ben bu pişkinliğe şaşırdım, böyle bir ahlaksızlık ile böbürlenen bu şuursuzluğa şaşırdım” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimler öncesi İYİ Partililer ile Ankara’da bir iftar programında bir araya geldi. Akşener, burada CHP’nin Adana, Ankara, İstanbul, Antalya büyükşehir belediye başkanlarını ihanetle suçladı.

Mansur Yavaş’ı ahlaksızla itham eden Meral Akşener, CHP’lilere ‘zorba’ eleştirisinde bulundu. Akşener’in konuşmasında bazı satır başları şöyle:

“MİLLETİMİZİ KENDİSİNE MECBUR BİLENLERİN KARŞISINDA YİNE EN ÖNDE BİZ DURUYORUZ”

“Hırsız içerde olunca kapı kilit tutmuyormuş. Her şeyden önce koltuğunu düşünenler ile hiçbir yere varılamıyormuş. İstanbul’u, Ankara’yı, Adana’yı, Antalya’yı kazanmak Türkiye’yi kazanmaya yetmiyormuş. ‘Ceketimi assam seçilirim’ diyenler ile ‘Kola kutusunu koysam da seçilir’ diyenler ile hiçbir fark olmadığı için Bunca yıldır hiçbir başarıda sağlanamıyormuş. Tüm bu tablo karşısında bugün bu ucube sistemin sefasını sürenlerin ittifak siyasetinin gölgesinde yan gelip yatanların, milletimizi kendisine mecbur bilenlerin karşısında yine en önde biz duruyoruz. Onlar kendi hırslarını Türkiye’ye dayatmak istiyorlar, biz kabul etmiyoruz. Onlar, kuyruklarına takılalım istiyorlar. Biz direniyoruz. Şükürler olsun ki, her türlü engelle, iftiraya, ihanete rağmen önümüzdeki pazar günü İYİ Parti olarak kendi adaylarımız ile seçimlere gidiyoruz.

“DÜNÜN MAĞDURLARI BUGÜNÜN ZORBALARI OLDULAR”

Biz her dönemde zorbalığa ve zorbalara karşı duranlar olduk. Milletimizin istikbaline kast edenler ile mücadele etmek için her türlü feragati, her türlü fedakarlığı yapanlar olduk… O nedenle 2019 yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, istifayı bastığı CHP’den yeniden aday olması engellendiğinde yanında biz vardık. 2020 yılında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hastalığını fırsat bilip ayağını kaydırmak isteyenlerin karşısında bir tek biz vardık. 2022 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hapis cezası haberini aldığında Saraçhane’ye koşan bir tek biz vardık. Ama heyhat! Bugün aldığım karara saygı göstermek yerine hepsinin teker teker hainlik ettiği de maalesef biz olduk, İYİ Parti oldu.

Bir zamanlar haksızlığa uğradıklarına yanına koştuğumuz dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldular. Biz onlardan saygı bekledik, onlar bizi parya gördü. Biz onlardan ahlak bekledik. Onlar bizi her türlü ahlaksızlığı yaptı. Varsın olsun, biz hala zorbaların, vesayetin karşısındayız. Biz dün neredeysek hala oradayız. Biz bugün de dürüstlükten bahsedip, riyakarlığın külliyatını yazanların karşısındayız. Biz bugün de adaletten bahsedip, hakka girenlerin karşısındayız…

Nasıl ki AK Parti’nin siyasi dümenlerine karşı yılmadan mücadele ediyorsak, CHP’nin kirli pazarlıklarına operasyonlarına karşı da yılmadan mücadele edeceğiz.”

“AHLAKSIZLIK İLE BÖBÜRLENEN ŞUURSUZLUĞA ŞAŞIRDIM”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bir televizyon kanalında söylediği sözleri hedef alan Akşener, “Seçimlere hür ve müstakil alma kararı aldığımızdan beri Antalya’daki belediye meclis üyelerimiz istifa ettirildi. İstanbul’daki belediye meclis üyelerimiz CHP’den liste garantisi ile istifa ettirildi. Ama pazarlıkların en çirkini nerede oldu biliyor musunuz? Ankara’da oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendi ağzıyla olanı biteni itiraf etti. Partimizden istifa ettirdiği il başkanının, ilçe başkanlarını, Ankara teşkilat mensuplarımızın şu anda kendisi ile çalıştığını söyledi. Biz bunları zaten biliyorduk. Ben bunu televizyonda itiraf etmesine şaşırdım. Ben bu pişkinliğe şaşırdım, böyle bir ahlaksızlık ile böbürlenen bu şuursuzluğa şaşırdım” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (41)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
41 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN