Akraba dehşeti! Otomobiliyle ezip, el bombası attı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde plakasını söktüğü otomobiliyle kuzenine çarpıp kaçan ve sağ ayağının kırılmasına neden olan zanlı güvenlik kameralarına yakalandı. B.Ç., kuzenlerinin yaklaşık 15 gün önce de arazi sulamak için kullandıkları kuyularına 2 el bombası atıldığını da belirtti.

Olay 8 Mart’ta Mardin Kızıltepe'de meydana geldi. Şenyurt yolu üzerindeki TIR parkı önünde şoförlük yapan B.Ç., park ettiği TIR’ına doğru giderken, plakasız beyaz bir otomobille gelen amcasının oğlu C.Ç.’nin çarpıp kaçtı. Hastanede tedaviye alınan B.Ç.’in ayağının kırıldığı belirlendi. B.Ç. kuzeninden şikayetçi oldu.

Güvenlik kamerası görüntülerinde C.Ç.’nin aracının plakalarını söktüğü, ardından tekrar otomobiline binerek B.Ç.’e çarparak kaçtığı görüldü. Hastane polisine verdiği ifadesinde kuzeni C.Ç.’nin kendisini yaklaşık 5 ay önce ölümle tehdit ettiğini söyledi.

Öldürülmeye çalışıldığını iddia eden B.Ç. olayı şöyle anlattı

"Yol kenarındaki çöp konteynerine çaptım ve yolun kenarına yuvarlandım. Beni öldü zannedip uzaklaştı. Hemen ardından C.'nin kardeşi S.Ç. transit bir araçla gelip camın indirerek bana baktı ve gitti. Daha sonra ağabeyi N.Ç. bir otomobille gelerek bana baktı ve gitti. Daha sonra yakınlarıma haber verdim, çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Ambulans gelip beni aldı ve Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne götürdü. Benim bu şahıslarla husumetim vardır. Beni kasten öldürmeye çalıştılar. Bu şahıslar bana pusu kurdular ve öldürmeye çalıştılar" dedi. B.Ç.’in şikayeti üzerine savcılıkta ifade veren C.Ç. olayın ‘kaza’ olduğuna dair ifade verdikten sonra serbest kaldı.

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen B.Ç., olayın cinayete teşebbüs olduğunu söyledi. B.Ç., yaklaşık 15 gün önce de arazi sulamak için kullandıkları kuyularına 2 el bombası atıldığını belirterek, C.Ç. ve kardeşlerinin kendisini öldürmeye çalışacaklarından korktuğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN