Akılalmaz ölüm! Birlikte olurken balkondan düştükleri iddia edilmişti! Gözaltına alınan doktordan şüpheli ifade

Akılalmaz ölüm! Birlikte olurken balkondan düştükleri iddia edilmişti! Gözaltına alınan doktordan şüpheli ifade

Tunceli'de doktor sevgilisiyle balkonda birlikte olurken aşağı düşüp hayatını kaybettiği iddia edilen sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun ardından başlatılan soruşturma devam ediyor. Hakkında gözaltı kararı verilen genç doktorun ifadesi ortaya çıktı. Türkan B. "Evimde buluştuk, alkol aldık. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı. Bir süre sonra salonun camını açarak balkona çıktım, aniden dengemi kaybettim ve düştüm. Sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm. Savaş olduğunu fark ettim" dedi.

Tunceli'de yaşanan akılalmaz "kaza" dikkat çekmişti. Ovacık ilçesi Kandolar Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında önceki gün Ovacık Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık memuru Savaş Kazikoğlu (30) ile doktor sevgilisi Türkan B. (29), iddiaya göre birlikte oldukları sırada bulundukları binanın 2'nci kat balkonundan düştü.

Savaş Kazikoğlu hayatını kaybetti; Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Türkan B.'nin vücudunda kırıklar oluştu.

22222.jpg

EVDE ÇOK SAYIDA NÖROLOJİK HAP ELE GEÇİRİLDİ

Ovacık Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında; olayın yaşandığı evde inceleme yapıldı. Fransız tipi balkon korkuluklarının kırıldığı tespit edilirken, evde yapılan aramada çok sayıda nörolojik hap ele geçirildi.

'SAVAŞ İLE SEVGİLİYDİK...'

Psikolojik tedavi gören, daha önce intihar girişiminde bulunan Türkan B. ilk ifadesinde, Savaş Kazikoğlu ile sevgili olduklarında ve akşam saatlerinde kendi evinde buluştuklarını söyleyerek "Alkol aldık. İlerleyen saatlerde alkolü fazla kaçırmışım. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı. Bir süre sonra salonun camını açarak balkona çıktım, aniden dengemi kaybettim ve düştüm. Sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm. Savaş olduğunu fark ettim" dedi.

KADIN DOKTOR GÖZALTINA ALINDI

Türkan B. hakkında gözaltı kararı verilirken, hayatını kaybeden Savaş Kazikoğlu'nun ailesi de suç duyurusunda bulundu. Soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN