AK Parti'nin kamp programı belli oldu

AK Parti'nin kamp programı belli oldu

AK Parti'nin 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda yerel seçim sonuçları ve parti çalışmaları başta olmak üzere çeşitli konular ele alınacak. Bunun yanı sıra ekonomi, enerji, tarım, adalet, güvenlik ve dış politika gibi önemli alanlarda da değerlendirmeler yapılacak.

AK Parti'nin 31. İstişare ve Değerlendirme Kampı için geri sayım başladı. Parti, hafta sonunda Kızılcahamam'da düzenlenecek olan kampa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla start verecek.

SEÇİM SONUÇLARINA YÖNELİK SUNUM

Programa göre, kampın ilk gününde AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala'nın moderatörlüğünde genel merkez çalışmalarına dair oturum gerçekleştirilecek. Bu oturumda, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz, Ali İhsan Yavuz ve Erkan Kandemir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin sonuçlarına yönelik bir sunum yapacaklar.

Ardından, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler'in başkanlığındaki oturumda grup başkanvekilleri ve grup yönetim kurulu üyeleri, partinin Meclis çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi aktaracaklar.

Kamp boyunca, seçim sonuçlarından genel merkez ve Meclis çalışmalarına kadar birçok konu ele alınacak. Adalet, eğitim, ekonomi, enerji, tarım, adalet, güvenlik ve dış politika gibi alanlarda sunumlar gerçekleştirilecek. Bu sunumlarda Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın katılımıyla değerlendirmeler yapılacak.

İstişare ve Değerlendirme Kampı, 2 Haziran Pazar günü genel istişare ve değerlendirmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kapanış konuşmasıyla sona erecek. Kamp, AK Parti'nin önemli organları ve birim başkanları, milletvekilleri ile bakanlar ve bakan yardımcıları gibi üst düzey parti yetkililerinin katılımıyla gerçekleşecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN