AK Partili heyetten Dervişoğlu'na ziyaret

AK Partili heyetten Dervişoğlu'na ziyaret

Aralarında AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in de bulunduğu AK Partili heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti heyeti İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler liderliğindeki heyet, Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin, Bahadır Yenişehirlioglu, Abdulhamit Gül, Muhammet Emin Akbaşoğlu ve AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’tan oluştu.

Ziyaret, saat 12.30 sıralarında gerçekleşti.

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Görüşme, İYİ Parti Genel Merkezi’nde basına kapalı olarak gerçekleştirildi. İYİ Parti cephesinde Grup Başkanvekilleri Turan Çömez ve Buğra Kavuncu ile TBMM Katip Üyesi Yasin Öztürk de hazır bulundu. Görüşmenin içeriğine dair herhangi bir açıklama yapılmazken, her iki partinin temsilcileri de basın mensuplarına yorum yapmaktan kaçındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN