AK Partili belediye meclis üyesi adayına tutuklama

AK Partili belediye meclis üyesi adayına tutuklama

Denizli'nin Buldan ilçesinde aranan şüphelilerin yakalanması amacıyla düzenlenen operasyonda, AK Parti Buldan Meclis Üyesi Adayı Metin Çallı dahil olmak üzere dört kişi tutuklandı.

Denizli'nin Buldan ilçesinde 2015 yılında yaşanan ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamasıyla ilgili olarak yürütülen dava sonuçlandı. Mahkeme, haklarında yakalama kararı bulunan şüphelilerden üçünü Yenicekent Mahallesi'nde jandarma ekipleri tarafından, birini ise ilçe merkezinde polis tarafından gözaltına aldı.

31 MART'TA AK PARTİ'DEN ADAYMIŞ

Gözaltına alınan Metin Çallı, H.A., A.K. ve B.K. ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan şüpheliler cezaevine gönderildi. Tutuklanan şüpheliler arasında yer alan Çallı'nın 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde AK Parti'den 4. sıra belediye meclis üyesi adayı olduğu ortaya çıktı.

Soruşturma kapsamında tutuklanan dört kişinin, 2015 yılında suçüstü yakaladıkları bir hırsızlık şüphelisini zorla alıkoyarak darp ettikleri iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN