AK Parti'de lüks saat tartışması yeniden alevlendi: 'Helal Rolex'ini çıkardı daha pahalısını taktı

AK Parti'de lüks saat tartışması yeniden alevlendi:  'Helal Rolex'ini çıkardı daha pahalısını taktı

Taktığı lüks Rolex saatiyle iktidar partisinde yeni ıstakoz tartışması başlatan Bahadır Yenişehirlioğlu, saat tercihini değiştirdi. Ancak daha pahalısını takınca yine gündem oldu. Yenişehirlioğlu'nun 'helal' dediği Rolex saati yerine tercih ettiği yeni Audemars Piguet Royal Oak marka saatinin 2 milyon lira değerinde olduğu belirtildi.

Bahadır Yenişehirlioğlu'nun lüks saat tercihi AK Parti içerisinde yeni bir tartışmayı tetikledi. Yenişehirlioğlu, daha önce 'helal' yollarla aldığını iddia ettiği Rolex saatinin yerine, şimdi de 2 milyon lira değerindeki Audemars Piguet Royal Oak saati takarak gündeme oturdu.

İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monako'dan yaptığı ıstakozlu paylaşımların ardından lüks tüketim tartışmalarının odağına oturan Yenişehirlioğlu, Rolex saatinin ardından şimdi de Audemars Piguet marka saatle dikkat çekti. Yeni saat, piyasada yaklaşık 57 bin 571 euro değerinde.

Gelecek Partisi Ordu İl Başkanı avukat Ali Sefa Aydın, sosyal medya üzerinden Yenişehirlioğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Aydın, Yenişehirlioğlu'nun lüks yaşam tarzını emeklilerin maaşlarıyla kıyaslayarak, bu durumun halka reva görüldüğünü sorguladı ve Yenişehirlioğlu'nun 'tevazu' kelimesini kullanmasını eleştirdi.

s5gs5dg5sdg5.jpg

İKİNCİ EL PİYASASI

Yenişehirlioğlu'nun yeni saatinin ikinci el değeri bile 50 bin eurodan başlıyor, bu da yeni saatin lüks kategorisinde ne kadar yüksek bir konumda olduğunu gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN