Adana'yı karıştıran olay! Çocuklara 'Çok tatlısınız, gelin gidelim' diyen şüpheli korkuttu

Evlerinin bahçesinde oynayan çocuklara para verip "Anneme dua edin" diyen şahıs aileleri korkuttu. Polis, çocuklara 'Çok tatlısınız, gelin gidelim' diyen şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Olay Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen bir kişi apartmanın bahçesinde oyun oynayan 6 yaşındaki M.N.B., R.Ç. ile N.T.’nin yanına yaklaşarak "Anneme dua edin" dedi, ardından da çocuklara "Gelin gidelim" tarzı söylemlerde bulunup olay yerinden uzaklaştı. Durumu gören aileler polise giderek şikayetçi oldu.

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ise güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kentte geniş çaplı çalışma başlatıldı.

vvvveeee.jpg

'ÇOK TATLISINIZ' DİYEREK FOTOĞRAFLARINI ÇEKMEK İSTEDİ

6 yaşındaki M.N.B.’nin annesi Burcu Bulut, 10 gün öncesinde de çocuklar bahçeye indiklerinde sakallı birisinin 'çok tatlısınız' diyerek çocukların fotoğrafını çekmek istediğini ifade etti. Daha sonra çocukları aşağı indirmediklerini ifade eden Bulut "Hafta sonu kapının önünde oynamaları için komşumun eşliğinde indirdik. Komşum 5 dakika markete kadar gittiğinde bu sırada bir kişi geliyor. Gelen kişi çocuklarımıza para veriyor. Çocuğum hemen yukarı çıkarak durumu bize anlattı. Sakalları vardı, uzun boylu birisiydi, ısrar etti biz almadık. 'Alın işte, annem hasta ona dua edersiniz' dediğini söylediler" diye konuştu.

'ÇOCUĞUMU DIŞARI ÇIKARMAYA KORKUYORUM'

Çocukların çok korktuğunu söyleyen Bulut, çocuğunu kapının önüne çıkartmadığını belirterek, şüphelinin para uzatarak çocuklara alması için ısrar ettiğini, çocuklar birbirini uyarınca parayı almadıklarını anlattı. "Belki çocuğu kolundan tutup kaçıracaktı" diyen Bulut, yetkililerden yardım istedi.

'ÇOCUKLARIMIZIN CAN GÜVENLİĞİ YOK'

6 yaşındaki N.T.’nin annesi Ayşe Tan da, çocuklarının can güvenliklerinden endişe ettiklerini ifade ederek yetkililerden şüpheliyi bulmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN