Adana'da yapılıyor, müşteri yağıyor! Bildiğiniz dondurmaları unutun: A, B2, C, D vitamini deposu

Adana'da yapılıyor, müşteri yağıyor! Bildiğiniz dondurmaları unutun: A, B2, C, D vitamini deposu

Bu dondurmayı duyunca şimdiye kadar bildiklerinizi resmen unutacaksınız. Hem tadıyla hem de sağladığı faydaları ile tadanların vazgeçilmezi haline geliyor. Adana’da bir işletme tarafından özel olarak yapılan bu dondurma için müşteriler sıra oluyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Adana'nın meşhur tatlıcısı Tatlıcı Köse, 36 şubesiyle yıllardır tatlı severlere hizmet veriyor. Ancak, bu yaz sezonunda öne çıkan ürünleri, alışılmış dondurma anlayışını köklü bir şekilde değiştiriyor: keçi sütlü, ballı ve bademli dondurma. Doğal yöntemlerle üretilen bu tatlı, hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif sunuyor.

20240816aw268613-1.jpg

DOĞALLIĞIN VE KALİTENİN BULUŞMA NOKTASI

Tatlıcı Köse'nin sunduğu dondurma, yerel üretime ve sürdürülebilir tarıma olan bağlılığıyla dikkat çekiyor. Uzmanlıkla üretilmiş keçi sütü, doğal bal ve özenle seçilmiş bademler, bu eşsiz tatlının temel bileşenlerini oluşturuyor. Hijyenik şartlarda hazırlanan dondurma, yaz sıcaklarının vazgeçilmez tatlarından biri haline geldi.

20240816aw268613-0.jpg

PROBİYOTİK ZENGİNLİĞİ VE BESLEYİCİ ÖZELLİKLER

Tatlıcı Köse İcra Kurulu Başkanı Muhammet Karahan, dondurmanın sağlıklı özelliklerini şu sözlerle aktarıyor: “Keçi sütü, doğal bal ve bademlerin birleşimiyle oluşan dondurmamız, tatlı severlere sağlıklı bir seçenek sunuyor. Keçi sütü, probiyotik açıdan zengin ve yüksek kalsiyum içeriğiyle öne çıkıyor. Ayrıca, A, B2, C ve D vitaminleri ile magnezyum ve fosfor gibi mineraller açısından da oldukça zengin.”

Adana'da yazın serinletici bir tat arayışında olanlar için, keçi sütlü ballı bademli dondurma hem sağlık hem de lezzet açısından mükemmel bir seçim olarak karşımıza çıkıyor. Bu yaz, alışılmışın dışında bir dondurma deneyimi yaşamak için Tatlıcı Köse'nin özel lezzetlerini mutlaka denemelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN