Adana'da iş cinayeti: Kule vinçten düşen malzemelerin altında kalan iki işçi öldü

Adana'da iş cinayeti: Kule vinçten düşen malzemelerin altında kalan iki işçi öldü

Adana’nın Yüreğir ilçesinde bir inşaatta kule vincin halatının kopması sonucu düşen malzemelerin altında kalan iki işçi hayatını kaybetti.

İnşaat ve madencilik gibi tehlikesi fazla, iş kazası riski yüksek olan iş kollarında, gerekli ve yeterli güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle her yıl yüzlerce işçi hayatını kaybediyor. Son acı haber ise Adana'dan geldi.

10083661.jpg

İKİ İŞÇİ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'ndeki bir site inşaatında, kule vinçle taşınan inşaat malzemeleri, halatın kopması sonucu zemine düştü. Bu esnada inşaatta çalışan işçiler Tahir Çeri (41) ve Erdal Sağır (51) düşen malzemenin altında kaldı.

10083657.jpg

İşçilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı ilk kontrollerde iki işçinin de hayatını kaybettiğini belirledi.

10083659.jpg

Olay yerinden kaçan kule vinç operatörü ise karakola giderek teslim oldu.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayı haber alarak inşaata gelen işçilerin yakınları sinir krizi geçirdi. Hayatını kaybeden işçilerin bazı yakınları inşaattaki görevlilerde tartıştı. Tartışmanın ardından çıkan arbedeye polis ekipleri müdahale etti.

10083660.jpg

Cenazeler Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN