8 yaşındaki Baran’ın ölümüne neden olan sürücü: Soda boğazıma kaçtı, bilincimi kaybettim

8 yaşındaki Baran’ın ölümüne neden olan sürücü: Soda boğazıma kaçtı, bilincimi kaybettim

Adana'da 8 yaşındaki Baran'ın ölümüne ve 3 kadının yaralanmasına neden olan sürücü ifadesiyle "pes" dedirtti. Sürücü, "Direksiyon başında soda içerken boğazıma kaçtı. Kalbim hızla çarpmaya başladı. Anlık bilinç kaybı yaşadım. Kendime geldiğimde; tanımadığım bir grup şahıs bana vuruyordu." dedi.

Adana'nın Seyhan ilçesinde, 16 Ağustos günü saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazada, Fırat S. yönetimindeki 01 ASN 626 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak evlerinin önünde oturan 8 yaşındaki Baran Bülgen (8), annesi Zozan Bülgen (41), akrabası Perihan Bülgen (38) ve komşusu Büşra Tan’a çarptı.

9892000.jpg

AŞIRI HIZ 8 YAŞINDAKİ BARAN'I HAYATTAN KOPARDI

Kazada ağır yaralanan küçük Baran, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Kaza anı evin güvenlik kamerasına yansırken, sürücü Fırat S. ile yanındaki iki kadın, yaralıların yakınları tarafından darbedildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle sürücü ve yanındakiler bölgeden uzaklaştırıldı, ancak öfkeli kalabalık taş ve sopalarla araçta hasar oluşturdu.

1234534.jpg

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından Baran Bülgen’in cenazesi, yakınları tarafından gözyaşları arasında Küçükoba Mezarlığı’nda toprağa verildi. Diğer 3 yaralının tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

45424.jpg

SÜRÜCÜDEN 'PES' DEDİRTEN SODA SAVUNMASI

Tutuklanarak cezaevinde gönderilen Fırat S., direksiyon başındayken içtiği sodanın boğazına kaçması nedeniyle ani bilinç kaybı yaşadığını iddia etti.

Fırat S., ifadesinde, "Kız kardeşimle otomobille seyir halindeyken, durup ortak arkadaşımız olan S.N.’yi de araca aldık. Bir süre sonra direksiyon başında kardeşimin verdiği sodayı içerken boğazıma kaçtı. Kalbim hızla çarpmaya başladı. Anlık bilinç kaybı yaşadım" dedi.

6456465.jpg

'BANA SALDIRANLARDAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM'

Ayrıca Fırat S., kendisine saldıran mahalleliden şikayetçi olmadığını da belirterek, "Kendime geldiğimde; tanımadığım bir grup şahıs bana vuruyordu. Kazaya ait herhangi bir şey hatırlamıyorum. Kaza anında alkol ya da uyuşturucu madde etkisinde değildim. Bana saldıran, aracıma zarar veren kişilerden de şikayetçi değilim." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN