4 katlı binaya yıldırım düştü! Vatandaşlar sokağa döküldü

Bolu’da 4 katlı bir apartmanın çatısına yıldırım düştü. Çıkan yangın nedeniyle çatı alev alev yanarken, mahalleli sokağa döküldü.

Bolu Kültür Mahallesi Fidan Sokak'ta bulunan 4 katlı binaya yıldırım düştü. Binanın çatısı alev aldı. Alevler apartmanın içine yayıldı. İtfaiye yangına müdahale ettiği sırada çatıda bulunan kazan aniden patladı.

vvvvvv.jpg

ÇATI KÜLE DÖNDÜ

İtfaiye ekiplerinin geç geldiği iddiasıyla hane sahipleri ile itfaiye ekipleri arasında tartışma çıktı. Alev alev yanan çatıyı söndürmek için itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat mücadele etti.

Vatandaşların binayı hemen boşaltılması sebebiyle yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Alevlerin söndürülmesin ardından çatının kül olduğu görülürken, 4. katta bulunan dairenin de bir kısmı hasar gördü.

ttyyy.jpg

t66666.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN