31 yaşındaydı... Elektronik mühendisinin şüpheli ölümü

31 yaşındaydı... Elektronik mühendisinin şüpheli ölümü

Hatay'da günlerdir kendisinden haber alınamayan 31 yaşındaki Mehmet Can Buz'un cansız bedeni yaşadığı konteyner kente yakın boş binada bulundu. genç mühendisin ölüm nedeni araştırılıyor.

Hatay'ın Defne ilçesinde 5 gündür kendisinden haber alınamayan Mehmet Can Buz'un cansız bedeni yaşadığı konteyner kentin 500 metre yakınındaki terk edilmiş binada bulundu.

ŞİZOFRENİ TEŞHİSİ KONULDU

Çekmece Mahallesi'nde bulunan konteyner kentte yaşayan Mehmet Can Buz, geçtiğimiz Çarşamba günü hava almak için konteynerden ayrılmış, ailesinin aramalarına cevap vermeyerek kayıplara karışmıştı. Depremden sonra depresyon ve şizofreni teşhisi konulan genç adam, ailesinin sokak sokak aramasına rağmen bulunamadı.

ooooo-001.jpg

ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Buz'un cansız bedeni 5.gününde sabah saatlerinde yaşadıkları konteyner kente 500 metre mesafedeki terk edilmiş apartmanda bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından genç adamın cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için morga sevk edildi. Buz'un kesin ölüm nedeni polis ekiplerinin olayla yürüttükleri soruşturma neticesinde belli olacak.

9870345.jpg

'EVE GİDİYORUM DEDİ, TELEFONLARA CEVAP VERMEDİ'

Evladından acı haberi almadan önce açıklamalarda bulunan Mehmet Can Buz'un babası Cihan Buz, oğlunun iyi eğitim görmüş, kültürlü bir elektronik mühendisi olduğunu belirterek depremden sonra psikolojik tedavi gördüğünü anlatmıştı.

Kendisiyle en son Çarşamba öğleden sonra konuştuğunu ifade eden baba, genç mühendisin "eve çok yakınım ve eve gidiyorum" dediğini belirterek "Kendine de zarar verebilir ve çevredekilerine de zarar verebilir. Çünkü kaç gündür ilacını almıyor" ifadelerini kullanmıştı.

6 Şubat (2023) Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 çevre il yıkılmış, 50 binden fazla vatandaş hayatını kaybederken, binlerce insan evsiz kalmıştı. Evsiz kalan vatandaşlar şehirlerde kurulan konteyner kentlerde ya da çadırlarda yaşamaya çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN